Left Continuar comprant
La teva comanda

No tens productes al teu carret

Benvinguts a BIOBIO. De la nostra cuina a la teva oficina.

Sobre BIOBIO

BIOBIO és una empresa andorrana que forma part de lUnivers BOMOSA. El nostre objectiu és introduir els valors i els principis de lalimentació saludable i ecològica fent-la accessible a tothom, tant a la restauració i les col·lectivitats com a les persones individuals que cerquen plats preparats amb valor afegit. A més, volem fer-ho sota un model de negoci sostenible i respectuós amb les persones i l’entorn. 

 

Tota la nostra producció la realitzem a la cuina central situada a Encamp. El nostre equip treballa amb productes de proximitat i sota uns criteris de qualitat que ens posicionen com un referent en el foment dels hàbits d’alimentació saludables i l’impuls de l’alimentació ecològica.

 

Oferim àpats saludables per a personal d’empreses amb un servei d’encomana prèvia i entrega diària al lloc de treball. En l’àmbit de la restauració col·lectiva hem treballat i treballem per centres sanitaris d’Andorra i Catalunya, casals d’infants i gent gran o bé espais esportius, entre d’altres. Pel que fa a la comercialització de plats preparats a clients individuals, som presents en diversos supermercats i botigues del Principat d’Andorra amb la nostra línia de plats ecològics, Biobò