Left Continuar comprant
La teva comanda

No tens productes al teu carret

Sobre BIOBIO

BIOBIO és una empresa andorrana que forma part de lUnivers BOMOSA. El nostre objectiu és introduir els valors i els principis de lalimentació saludable i ecològica fent-la accessible a tothom, tant a la restauració i les col·lectivitats com a les persones individuals que cerquen plats preparats amb valor afegit. A més, volem fer-ho sota un model de negoci sostenible i respectuós amb les persones i l’entorn. 

 

Tota la nostra producció la realitzem a la cuina central situada a Encamp. El nostre equip treballa amb productes de proximitat i sota uns criteris de qualitat que ens posicionen com un referent en el foment dels hàbits d’alimentació saludables i l’impuls de l’alimentació ecològica.

 

Oferim àpats saludables per a personal d’empreses amb un servei d’encomana prèvia i entrega diària al lloc de treball. En l’àmbit de la restauració col·lectiva hem treballat i treballem per centres sanitaris d’Andorra i Catalunya, casals d’infants i gent gran o bé espais esportius, entre d’altres. Pel que fa a la comercialització de plats preparats a clients individuals, som presents en diversos supermercats i botigues del Principat d’Andorra amb la nostra línia de plats ecològics, Biobò